Dark Mode On / Off

7.800 campings in GRATIS Android App

7.800 Europese campings met uitgebreide informatie gratis beschikbaar.

Bij de start van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs op, bracht Kosmos Campingwijzer de eveneens gratis Android-versie van haar smartphone applicatie uit. Afgelopen zomer lanceerde Campingwijzer reeds de derde generatie van haar gratis iPhone App. Met de komst van de nieuwe Android versie bedient het bedrijf het merendeel van de smartphonebezitters.

7.800 Europese campings met uitgebreide informatie over faciliteiten op de camping, kampeertarieven, foto’s, landkaarten en routeplanner zijn nu gratis beschikbaar voor iedere kampeerder met een iPhone of Android smartphone. Volgens Bart Bronstring, directeur van Kosmos Campingwijzer, is het bovendien de meest geavanceerde App die momenteel voor kampeerders te verkrijgen is.

Gratis

Kosmos Campingwijzer is uitgever van één van de bekende campinggidsen in Nederland. Zij was de eerste die een iPhone App lanceerde op de Nederlandse kampeermarkt en zo’n compleet bestand van maar liefst 7.800 campings met campinginformatie GRATIS beschikbaar stelde aan iPhone-bezitters. Met de uitbreiding naar Android kunnen nu nog meer kampeerders gebruik maken van de App. “Wij vinden het belangrijk dat iedere kampeerder op ieder moment en op de meest voordelige wijze over campinginformatie moet kunnen beschikken.  Deze nieuwe App is daarvan het meest sprekende voorbeeld. Informatie over 7.800 campings, allen jaarlijks geïnspecteerd door onze campinginspecteurs, gratis voor iedereen is uniek in Nederland”, aldus Bronstring.

Geen roamingkosten in het buitenland

Het nadeel van gebruik van een smartphone in het buitenland is dat altijd verbinding gelegd moet worden met de netwerkaanbieder. De roamingkosten waarbij buitenlandse netwerkaanbieders ongevraagd de hoogste prijs voor gebruik van hun netwerk in rekening brengen, zijn inmiddels berucht. Dat kan tot vervelende verrassingen leiden bij thuiskomst wanneer de telefoonrekening op de mat valt. Met de App van Kosmos Campingwijzer is dat van de baan. Vóór het gebruik in het buitenland, download je thuis voor €0,79 eenmalig de kaart van dat deel van Europa waar de vakantie wordt genoten. Vervolgens kan deze kaart op de smartphone worden opgeslagen. Je bent dan klaar voor vertrek en offline gebruik van de App in het buitenland, maar dan zonder netwerkkosten.

Over Kosmos Campingwijzer

De Campingwijzer App versie 3.0 is een product van Kosmos Campingwijzer, onderdeel van de Viaselect Leisure Group (met labels als Vacanceselect.nl en Selectcamp). Andere producten van Kosmos Campingwijzer zijn de Europagids met uitgebreide informatie over maar liefst 7350 campings in Europa, de Accommodatiegids met 1600 campings in Europa die accommodaties verhuren en de Best Deal Camping Card; een kortingskaart voor het laagseizoen waarmee op 815 campings in Europa tegen een voordelig tarief gekampeerd kan worden. Al deze informatie wordt ook gepubliceerd op www.campingwijzer.nl.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen