Dark Mode On / Off

7* Hotel Burj Al Arab Dubai

Burj Al Arab Hotel in Dubai.

Wie niet genoeg heeft aan een 5-sterren hotel kan terecht in het luxeuze Burj Al Arab Hotel in Dubai.

Wie niet genoeg heeft aan een 5-sterren hotel kan terecht in het luxeuze Burj Al Arab Hotel in Dubai. Dit 7-sterren hotel is gebouwd in de vorm van een Arabisch schip, de Dhow. Het is met zijn 321 meter ook nog eens het hoogste hotel ter wereld. De prijs van een overnachting is ons niet bekend maar waarschijnlijk hoeven we dat ook niet te weten. De kleinste suite in het hotel heeft een afmeting van 169 m2 en de grootste heeft een oppervlakte van maar liefst 780 m2. Alle kamers hebben standaard internet met een persoonlijke laptop tot je beschikking.

Zoek je ook nog graag een strand waar je gerust ondanks de hitte, met blote voeten overheen kunt lopen? Ga dan naar het nieuwe Palazzo Versace Hotel in Dubai. Tijdens de warme zomermaanden wordt het strand gekoeld middels een pijpleidingen systeem dat onder het zand is aangebracht. Het anders zo hete zand blijft hierdoor lekker koel. Om de “warme” wind op het strand lekker te laten aanvoelen worden er luchtblazers op het strand geplaatst, zodat je kunt genieten van een lekker zeebriesje.

Dubai staat bekend om al zijn luxe en gigantische bouwwerken. Een ander opvallend en luxe hotel is het onderwater Hotel Hydropolis. Dit drijvende hotel is verankerd aan de bodem en zo’n 75 procent van alle verdiepingen bevindt zich onder water. Wil je dus eens wat anders dan een 3- of 4 sterren hotel in ons land, dan is het ‘op’ naar Dubai.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.