Dark Mode On / Off

90 jaar oud worden ze in de Marche…..

Le Marche | Fascinerende en nog niet door het massa-toerisme ontdekte streek

ItalieToscane al gezien en een andere provincie in Italie ontdekken?
Probeer dan Le Marche eens…

Opmerkingen van ervaren Italië reizigers als: “de Marche is als Toscane, maar dan zoals deze provincie er 30 jaar geleden bij stond” zijn geheel terecht. Le Marche is een fascinerende en nog niet door het massa-toerisme ontdekte streek waar men naartoe gaat om het nog “echte” Italië te ontdekken.

Een gezonde provincie; er wonen ca. 1.5 miljoen Marchigiani die ook nog eens het langst leven van alle Italianen en dat is niet voor niets: er heerst in deze provincie nog rust, frisse lucht, er is een prachtige natuur en men kookt eerlijk, oer-gezond en lekker met de vele lokaal geproduceerde produkten.

In Le Marche is goed uit eten gaan nog meer dan betaalbaar en zijn de Italianen vriendelijk. Je zou kunnen zeggen: “de provincie Le Marche, het Best Bewaarde Geheim van Italië “.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen