Dark Mode On / Off

Adembenemend uitzicht over New York

uitzicht over new york

Het Rockefeller Center is wereldberoemd om zijn panoramische uitzicht vanaf het Top of the Rock Observation Deck. Het is een absolute must tijdens een bezoek aan New York. Je gaat razendsnel met de lift omhoog naar de 80e verdieping, om vervolgens in een 2e lift nog eens 15-tal etages te stijgen. Boven geniet je van een grandioos uitzicht, dat zowel overdag als ‘s avonds zeer spectaculair is. Vooral tijdens ‘The most wonderful time of the year!’ Nu gratis met Stedentrips.nl. Gratis entree tot het Top of the Rock Observation Deck

Vraag een willekeurige Amerikaan of het uitzicht vanaf Rockefeller Center mooier is dan vanaf The Empire State Building en hij zal het beamen. Met Stedentrips krijg je nu gratis toegang tot dit vermaarde observatiedeck. 4-daagse vliegreis naar Hotel The Roosevelt **** vanaf € 699,-

Hotel The Roosevelt is een klassiek hotel met een rijke geschiedenis. Het ligt in het hart van Manhattan op Madison Avenue, dichtbij 5th Avenue en Rockefeller Center. De inrichting is erg fraai met prachtige kroonluchters. Hotel The Roosevelt inclusief vlucht en Top of the Rock, boek je op www.stedentrips.nl vanaf € 699,- per persoon. Deze aanbieding geldt op basis van 3 overnachtingen.

Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proeft u de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en zijn er volop tips en trips.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.