Dark Mode On / Off

Adresgegevens op je kofferlabel

Adressering op het kofferlabel

Adressering op het kofferlabel, vermeld geen woonadres.

Je koffer of bagage kwijtraken is al erg genoeg. Nog erger is het als later blijkt dat iemand via jouw adresgegevens op het kofferlabel, in jouw woning heeft ingebroken.

Men weet dat je op reis bent en dus is het voor iemand met kwade bedoelingen erg eenvoudig om juist dan, bij jou thuis een kijkje te gaan nemen.

Natuurlijk hoop je op een eerlijke vinder. Vermeld daarom niet je adresgegevens op een kofferlabel maar je e-mailadres. De eerlijke vinder kan je mailen en nooit kan iemand anders, achter jouw woonadres komen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.