Dark Mode On / Off

Afdingen zit in onze genen

Afdingen, met name in het buitenland is het een grote hobby.

Afdingen, we kunnen het niet laten. Is het een hobby, een sport of hebben we toch allemaal een beetje handelsbloed in ons lichaam.

Wie zal het zeggen, het blijft blijkbaar toch altijd leuk om te doen en als we er dan ook nog iets mee winnen, zijn we de koning te rijk.

In ons eigen land proberen we het af en toe ook wel maar in het buitenland gaan we helemaal ‘los’. Onderzoek van outletcentrum Batavia Stad, gehouden onder meer dan 1000 Nederlanders van 18 jaar en ouder, leert ons dat 70 procent altijd probeert af te dingen zodra dit mogelijk is. Maar weinig mensen (7 procent) zou het ook wel willen maar durft het gewoonweg niet.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Er mag dan worden gepingeld, we willen wel waar voor ons geld en geen nep-goederen. Meer dan 60 procent geeft aan dat ze nog nooit namaak-producten hebben aangeschaft omdat de kwaliteit van het product altijd tegenvalt. En gezien dat 22 procent de namaak-producten weleens heeft gekocht en achteraf inderdaad spijt kreeg vanwege de slechte kwaliteit, klopt het argument van de meerderheid dus wel.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen