Dark Mode On / Off

Afgevallen? Blijf op gewicht met zwarte peper

Zwarte peper voorkomt de aanmaak van nieuwe vetcellen

Zwarte peper voorkomt de aanmaak van nieuwe vetcellen

Eindelijk is het dan gelukt, je bent de gewenste kilootjes kwijtgeraakt. Nu is het zaak om dit gewicht te behouden. Dat kan door dagelijks een hoeveelheid (niet te zuinig) zwarte peper toe te voegen aan de maaltijd.

Zwarte peper bevat het eiwit piperine dat zorgt voor de scherpe smaak. Daarnaast voorkomt piperine de aanmaak van nieuwe vetcellen.

Zwarte peper heeft voorts een gunstige uitwerking op je spijsvertering. Wanneer je dagelijks een hoeveelheid neemt is dit na ongeveer twee weken merkbaar.

Piperine, dat ook als voedingssupplement verkrijgbaar is, blokkeert de activiteit van diverse genen. Hierdoor wordt de vorming van nieuwe vetcellen voorkomen.

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.