Dark Mode On / Off

Airportpark Schiphol

Rustruimte op luchthaven Schiphol

Achter de paspoortcontrole op de luchthaven Schiphol vind je sinds kort het Airport Park.

Ben je uitgeshopt en heb je voor je vlucht vertrekt nog wat tijd over, neem dan de roltrap naar de D-pier. Hier bevindt zich in lounge 1 het nieuwe park.

Je kunt er heerlijk ontspannen, eten en drinken, en socializen. Bijna waan je je in een echt park want beelden van vlinders, diergeluiden en spelende kinderen geven je het gevoel of je in de buitenlucht bent. Er staan zelfs echte bomen, waaronder eentje van 130 jaar oud.

Voor wie toch nog even een echte frisse neus wil halen is er een buitenterras.

Nog snel even je mobiel opladen, geen probleem ook dat kan in het Airport Park, je moet er alleen wel zelf voor fietsen, want ook aan het milieu is gedacht.

Een trotse Maarten de Groof (commercieel directeur van Schiphol) verklaart dat volgens hem Schiphol de eerste luchthaven ter wereld is met een dergelijk park.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen