Dark Mode On / Off

Alles over Urologie

Informatie urologie | Patiënten lopen vaak te lang rond met klachten

De Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) heeft een website met informatie over urologische aandoeningen geopend. De website allesoverurologie.nl wil het taboe dat ligt op deze klachten doorbreken en Nederlanders informeren over urologische aandoeningen.

Uit onderzoek blijkt dat door urologische aandoeningen het levensgeluk wordt aangetast. Vaak worden de problemen ontkend. Nogal wat mensen lopen ermee door, ze praten er niet over en zoeken geen hulp. Ook als ze wel naar de dokter zijn geweest, gaan patiënten vaak gebukt onder de last die ze ondervinden van de aandoening. Op aandoeningen aan de prostaat, waaronder prostaat kanker rust nog steeds een taboe om er over te spreken.

Het is belangrijk dat er goede informatie beschikbaar is die mensen verder helpt. De Nederlandse Vereniging van Urologen wil deze informatie bieden op deze website.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen