Dark Mode On / Off

Alpentocht in Val Thorens

Genieten tijdens de Alpentocht

Wil je ook iets om naar uit te kijken?

Doe dan mee aan de Alpentocht in Val Thorens en zet 6 t/m 10 september 2022 in je agenda. Ervaar de avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten. Geniet van adembenemende uitzichten. Fiets, ren of wandel individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. Verzet samen bergen en kom in actie voor CliniClowns.

GARANTIE

Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

SCHRIJF JE IN

Op 6 september 2022 klinkt het startschot voor de Alpentocht in Val Thorens. Lees alles over je deelname en het programma in onze informatiebrochure om alvast in de stemming te komen. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in. Ga naar www.alpentocht.nl of bel voor meer informatie naar 06-57935176.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen