Dark Mode On / Off

Altijd de beste plek in het vliegtuig

Stoel reserveren voor je aanstaande vlucht bij veel maatschappijen mogelijk.

Geen vliegtuig is van binnen hetzelfde. Vliegtuigmaatschappijen bepalen zelf hoeveel stoelen er in een vliegtuig worden geplaatst. Beenruimte, stoelnummers, beste zitplek en dergelijke, variëren dan ook.

Wil je bij een vliegreis van tevoren weten waar je het beste kunt zitten, waar het toilet en de nooduitgang is en welke gemakken een vliegtuig heeft? Kijk dan eens op de website Seatguru.

Op de website van www.seatguru.com vind je plattegrondjes van vliegtoestellen, gerangschikt op maatschappij. Goede zitplekken zijn trouwens weergegeven in het groen, slechte in het rood. Bij veel maatschappijen kun je van tevoren een stoel reserveren.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen