Dark Mode On / Off

Ameland – Cultuur Historisch Museum Sorgdrager

museumsorgdrager

Cultuur Historisch Museum Sorgdrager | Ooit woonden op Ameland veel commandeurs : kapiteins van onder andere walvisvaarders en koopvaardijschepen.

Hier komen cultuur, historie en gebruiken op bijzondere wijze bij elkaar.
De bezoeker reist door de tijd en heeft bijzondere ontmoetingen met het verleden.

Alle objecten in het museum hebben een verhaal,  dwalend door hetmuseumsorgdrager museum maak je al luisterend een reis door de tijd podcatcher.
Vanuit het museum worden diverse activiteiten georganiseerd. Ga een mee met de rondleiding door het dorp Hollum en geniet van bijzondere verhalen en unieke plekjes. Of maak een reis door het verleden aan de hand van uniek beeldmateriaal.

Er zijn volop mogelijkheden voor zowel de individuele bezoeker als groepen. Arrangementen, combinaties van museum bezoek en actief de Amelander historie ontdekken. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer info: www.amelandermusea.nl
Credits: Foto Persbureau Ameland www.persbureau-ameland.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.