Dark Mode On / Off

Amsterdam – CitizenM Hotel Schiphol

CitizenM Hotel Schiphol | Design-hotel heeft prachtige, zeer moderne (kleine) kamers van alle snufjes voorzien

Na terugkomst van onze vakantie met aankomst om 02.15 uur op Schiphol hebben we gebruik gemaakt van een overnachting tot 11.00 uur ‘s morgens in het nieuwe CitizenM Hotel op Schiphol.

Bij een vroege vlucht of aankomst in de nacht, kunnen we dit hotel iedereen zeer aanbevelen. Het hotel is vlak naast de ingang van Schiphol. Lopend (overdekt) op zo’n 5 minuten afstand.

Het design-hotel heeft prachtige, zeer moderne (kleine) kamers van alle snufjes voorzien. Het bed is voortreffelijk en je kunt hier weer helemaal even bijkomen van een vermoeide vlucht of uitgerust op vakantie gaan. Zeer aan te bevelen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.