Dark Mode On / Off

Amsterdam – Grote Fietstocht Amsterdam

fietstocht amsterdam

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje in Amsterdam?

Onze gidsen staan voor u klaar om uw groep een onvergetelijke tour in Amsterdam te bezorgen. Tijdens onze tocht op de fiets komt u langs de mooiste plekjes van de stad zoals de grachtengordel, de Jordaan, de Westertoren, het Anne Frankhuis, Vondelpark, PC Hooftstraat, Museumplein en de Rosse Buurt. Er wordt natuurlijk niet de hele tijd gefietst; op deze mooiste locaties van de stad zullen onze gidsen u leuke verhalen en anekdotes vertellen.

Onze tocht bevat uiteraard een caféstop in een authentiek Amsterdams café, voor een verfrissende (feest)borrel of kop koffie.

Onze fietstours door Amsterdam vertrekken allemaal vanaf de Beurs van Berlage.

op het Damrak, slechts 200 meter van het Centraal Station.

Meer info: www.guidedbiketoursamsterdam.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.