Dark Mode On / Off

Amsterdam – Het Rondje Oude Stad

Stadswandeling Amsterdam

Stadswandeling Amsterdam | Rondje oude stad

Het Rondje leidt u door de oude stad Amsterdam. Ontdek de historische en hedendaagse bezienswaardigheden: wandel door het oude havenkwartier, langs een van de oudste huizen van de stad, bezoek middeleeuwse proeflokalen, bijzondere winkels, eeuwenoude kerken of zelfs de grootste tempel van Europa of kom langs tijdens een van de vele evenementen die in deze bruisende buurt georganiseerd worden.

Het Rondje voert u door de smalle straatjes van de oude stad, een zeer bijzonder winkelgebied. Hier vindt u winkels met: collecties voor verzamelaars, curiosa, fashion, design en nostalgische, handgemaakte producten. Ontdek de charme en veelzijdigheid van deze buurt waar trends ontstaan en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Hier heeft elke winkel nog een eigen sfeer en een uniek assortiment.

Gratis wegwijzer

Er is een speciale wegwijzer voor Het Rondje Oude Stad ontwikkeld. De wegwijzer bevat:

  • Een wandelroute met historische en hedendaagse bezienswaardigheden
  • De leukste winkels, restaurants, proeflokalen, lunchrooms en musea
  • Plattegronden, stadskaarten, routebschrijving, reis- en parkeertips

Klik op ‘gratis wegwijzer’ op de website www.amsterdamoudestad.nl voor informatie over de verkrijgbaarheid.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen