Dark Mode On / Off

ANWB Campings van het jaar 2009

Een heerlijke vakantie tegemoet op een Camping van het Jaar

De ANWB heeft tijdens het jaarlijkse Camping Gala vier campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2009. Deze zijn voorgedragen door lezers van de Kampeer- & Caravan Kampioen en gebruikers van de ANWB-campinggidsen én op basis van de rapporten van de ANWB-campinginspecteurs.

Winnaar van de ANWB / KCK innovatie award 2009 is camping De Hertshoorn in Garderen. De Hertshoorn introduceerde in 2008 het Indianendorp: een aparte plek op de camping met vijf tipi’s, een wekelijks wisselend animatieprogramma.

Winnaars van de Campings van het Jaar zijn:
Categorie 1

Mooiste campings in de Natuur met dit jaar als thema ‘campings aan zee’
Camping Las Dunas – Spanje – Sant Père Pescadore

Categorie 2
Campings die zich het meest onderscheiden op het gebied van verhuuraccommodatie
Club Camping Jesolo International – Italie – Lido di Jesolo

Categorie 3
Campings die zich richten op gezinnen met kinderen tot 12 jaar
Camping de Paal – Nederland – Bergeijk

Categorie 4
Fraaiste kleine camping  (max 40 plaatsen)
Camping Quinta Valbom – Portugal – Ribas

Champions League
Tijdens het ANWB Camping Gala 2009 werd ook de nummer 1 bekendgemaakt van de Eurotop Campings: ANWB-erkende kampeerparadijzen uit het topsegment, de ‘Champions Leage’ uit de kampeerbranche. Bij de uitslag van deze verkiezing bleek dat drie Nederlandse recreatieondernemingen de Top-3 aanvoeren. Kampeercentrum De Beerze Bulten (uit Beerze) eindigde daarbij op de eerste plaats. Op de tweede plek staat camping De Paal (uit Bergeijk). De derde plaats werd ingenomen door camping De kleine Wolf (uit Ommen).

De winnaars zijn ook terug te vinden in de nieuwe ANWB Campinggidsen die vanaf 14 januari in de winkels liggen.

bron: anwb

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.