Dark Mode On / Off

ANWB Caravan van het Jaar 2014

Caravan van het Jaar 2014 | Adria Altea is een bijzonder ruime caravan, uiterst functioneel en voor een goede prijs.

ANWB Caravan van het Jaar 2014
De Adria Altea is uitgeroepen tot ANWB Caravan van het Jaar 2014. De vakjury verkoos de Adria Altea vanwege zijn goede uitrusting, prijs en prestaties. De Adria Altea is leverbaar in verschillende modellen variërend tussen de 14.000 en 17.000 euro.
Over het ontwerp van de Adria Altea is goed nagedacht. De caravan heeft een mooie strakke vormgeving en is modern ingericht. De Smart keuken met 3-pits gasstel en de Ergo toiletruimte geven gebruikers een comfortabel gevoel. Het hagelbestendige dak van de Adria Altea is van duurzaam polyester.

De Adria Altea is een bijzonder ruime caravan met een laag gewicht, uiterst functioneel en voor een goede prijs.

De verkiezing vond plaats tijdens de Caravana 2014 welke gehouden is in Leeuwarden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen