Dark Mode On / Off

ANWB E-bikebox | Routes en info voor E – bikers

Routes en info voor E - bikers

In april 2012 kwam de ANWB tegemoet aan de wens van veel fietsers met een elektrische fiets. Speciaal voor hen is er de ANWB E-bikebox. De box bevat allerhande informatie over knooppunten en oplaadpunten maar ook leuke adresjes om even bij te komen met een kop koffie of voor een lekkere lunch onderweg.

De E-bikebox box bevat verder 75 mooie fietsroutes die vooral zijn samengesteld voor fietsers met een elektrische fiets. De routes zijn dan ook iets langer dan de fietsroutes voor gewone fietsen.

De informatie die wordt gegeven is met name voor de doelgroep senioren en de leesbaarheid en het gebruik is daar dan ook op aangepast. Alle informatie die voor e-bikers van belang is kan men vinden in deze gebruiksvriendelijke E-bikebox. De box gaat 22,95 euro kosten, leden betalen een euro minder. Via de website www.anwb.nl/webwinkel kan de box ook worden besteld.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen