Dark Mode On / Off

Architectuurwandeling Almere

Architectuurwandeling almere

Architectuurwandeling met aansluitend lunch of hightea in de tuin.

Wist u dat er in Almere-Buiten veel aan architectuur is te bewonderen?

In de kleurrijke Regenboogbuurt treft u van diverse beroemde Nederlandse en buitenlandse architecten bijzondere woonhuizen aan in de meest zonnige tinten. Rood, geel, paars, blauw enzovoort, waardoor de buurt enigszins is te vergelijken met het kleurrijke beeld van Curaçao.

De start van de architectuurroute is te vinden bij Els Franken,

Tuin à la (c)ART, Chartreusestraat 9 te Almere-Buiten, alwaar u de routebeschrijving gratis kunt komen ophalen.

Ter afsluiting van de wandeling is een bezichtiging aan de voorbeeldtuin van Els Franken, waar u heerlijk even tot rust kunt komen, een bezoek meer dan waard.

Zij zal u graag verwelkomen in de prachtige tuin met de 2 vijvers.

Daar u kunt genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers in de ochtend of een lunch of een hightea in de middag.

Ook kunt u de galerie aan huis bezoeken, waar regelmatig schilderijcollecties, keramiek en (tuin)beelden worden geëxposeerd.

Verder is er het tuinontwerpatelier, waar u haar wellicht aan het werk kunt zien tijdens het ontwerpproces.

Els Franken heet u graag van harte welkom als u vooraf even belt.

TUIN à la (c)ART,
Chartreusestraat 9,
1339 GK ALMERE-BUITEN.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen