Dark Mode On / Off

Autoroute authentiek Staphorst

Staphorst | Van kruidenkazen naar de Bisschopsschans

De autoroute Authentiek Staphorst start vanaf het VVV kantoor in Staphorst. In het boekje staat, naast een overzichtskaart, een 78 kilometer lange autoroute die in twee delen beschreven is. Het eerste gedeelte is 28 kilometer en gaat door de Boswachterij Staphorst, IJhorst en Lankhorst.

Het tweede gedeelte is 50 kilometer en brengt de bezoeker naar Rouveen, Zwartewaterklooster en Hamingen. Al rijdend van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid wordt onderweg volop genoten van de schitterende natuur. Overal waar de Authentiek Staphorst vlag uithangt is men van harte welkom om Authentiek Staphorst te leren kennen.

Verkrijgbaar

De autoroute Authentiek Staphorst is voor € 2,95 verkrijgbaar bij de VVV Staphorst en de overige VVV kantoren in het Vechtdal Overijssel. De route is ook te bestellen via deze site, zie ‘online VVV winkel’.

De realisatie van dit boekje is mogelijk gemaakt door de Gemeente Staphorst, Rabobank Staphorst-Rouveen, Zuivelfabriek Rouveen, Coöperatiefonds Rabobank Staphorst-Rouveen en de Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen. Tevens dankzij een financiële bijdrage uit het project Reestdal op de kaart en een financiële bijdrage van de Europese Unie, Leader+, provincie Overijssel en Drenthe en de gemeenten Hardenberg, De Wolden, Staphorst, Meppel e.a.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.