Dark Mode On / Off

Avontuurlijke reizen met je geliefde!

Reizen naar Nieuw Zeeland

Voor veel stellen is op vakantie gaan het mooiste moment van het jaar. Een mooie stad bezoeken een rondreis of een lekkere zonvakantie: ieder stel heeft zijn eigen voorkeur. Ben jij juist op zoek naar een avontuurlijke reis met je geliefde? Dan kan een rondreis door Nieuw-Zeeland een spannende optie zijn. Het land wordt steevast omschreven als ‘mooiste land ter wereld’, maar nog weinig Nederlands trekken die kant op. Om een avontuurlijke reis naar Nieuw-Zeeland wat behapbaarder te maken zetten wij een aantal tips op een rij!

Het Noord- of het Zuid-eiland?

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden: het noordelijke en het zuidelijke eiland. De eerste keuze voor jullie reis naar Nieuw-Zeeland is dan ook welk eiland jullie bezoeken. Het noordelijke eiland staat bekend om zijn mooie stranden en baaien. Zo zijn er bij Auckland veel rustige onontdekte stranden te vinden, waar veel vissen in de wateren te vinden zijn. Zijn jullie juist een echt outdoor koppel? Dan is het zuidelijke eiland een goede keuze. Hier vind je veel nationale parken en ongerepte natuur. Van bergen tot Fjorden en van meren tot bossen: op Nieuw-Zeeland vind je het allemaal. Klinken zowel lange witte stranden als ongerepte natuur jullie als muziek in de oren? Dan kun je in een langere rondreis door Nieuw-Zeeland ook voor beide eilanden kiezen. 

Overnacht bij de plaatselijke bevolking

Nieuw-Zeeland staat bekend om de gastvrije bevolking. Nieuw-Zeelanders zijn erg trots op hun land en vertellen er dus graag over. Daarnaast kunnen locals goede rondleidingen geven over het eiland en in de natuur. Zo zijn er veel plaatselijke gidsen die dieper de natuur in gaan dan je zelf misschien zou kunnen. Om de cultuur van het eiland echt te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen is het dus een leuke optie om tijdens jullie rondreis te overnachten bij de Nieuw-Zeelandse bevolking. Door hun gastvrijheid voelt het zelf aan de andere kant van de wereld een beetje als thuiskomen. 

Maak een tussenstop tijdens de vlucht

Nieuw-Zeeland ligt natuurlijk enorm ver van Nederland en Vliegen naar Nieuw-Zeeland duurt dan ook erg lang. Daarom kan het lonen een extra luxe vlucht te boeken. Een avontuurlijke optie is echter om een tussenstop te maken tijdens de vlucht. Zo vlieg je onder andere over Singapore en Bali, wat nog een bijdrage kan leveren aan de vakantie. Zo kunnen jullie eerst naar Bali vliegen om te ontspannen en daarna de ongerepte natuur in Nieuw-Zeeland ontdekken. Een ideale avontuurlijke vakantie voor met je geliefde toch? 

Richtlijnen – We richten ons niet op last minute reizen – Hebben het niet over kortingen of laagste prijzen – Raden camperreizen af – Richten ons op persoonlijk samengestelde droomreizen. Hoogwaardig kwalitatief en uniek.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.