Dark Mode On / Off

Bali, voor een onvergetelijk verblijf

bali is onvergetelijk

Bezoek Oost-Bali en geniet met volle teugen

Het landschap op Bali is heuvelachtig, met om elke bocht weer een spectaculair uitzicht, de zee, de vissersplaatsjes met de honderden kleurige bootjes of de wereldberoemde rijstterrassen die elke keer van kleur veranderen naarmate de stadia waarin de rijst zich bevindt.

Omdat er in oost-Bali nog weinig toerisme is, zult u niet veel terrasjes en uitgaans-mogelijkheden vinden, daarentegen maakt u wel deel uit van de bevolking (als u dat wilt) zodat u uitgenodigd wordt  voor de plaatselijke en familie ceremonies, en zijn de mensen oprecht in u geïnteresseerd.

Bali is het enige Indonesische eiland waar de meeste mensen het hindoe geloof aanhangen. Dat houdt in dat er 3 keer per dag een offertje aan de voorouders gebracht wordt. De voorouders zijn nog erg sterk aanwezig bij alles ze doen. Het is een zeer vredelievend geloof.

De aanslagen die door Javaanse Moslims op Bali gepleegd zijn, hebben de Balinezen nog sterker gemaakt in hun geloof om te vergeven en te offeren, ook voor de ziel van de moslims.

Er is maar 1 tip: Bezoek Oost-Bali en geniet met volle teugen!!! Laat u rondrijden door een privé-chauffeur of huur een scooter wat heel goed te doen is, de wegen zijn hier niet zo druk en u voelt de sfeer als alle mensen u vriendelijk groeten, stop op plekjes waar u anders misschien aan voorbij zou rijden.

Wij hebben samen met de dorpsgenoten ons prachtige paradijs gebouwd op een stuk grond van 3000 vierkante meter, aflopend naar zee. Er is plaats voor 8 a 10 personen. Wij zijn altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden of om u tips te geven. Wayan, onze kookprinses, maakt de heerlijkste Balinese maaltijden klaar, maakt uw kamer schoon en doet uw was.

Voor informatie en foto: www.villa-bali.nl   06 33 92 07 41

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen