Dark Mode On / Off

Barbados

Barbados | Overal veilig en comfortabel en een vriendelijke, relaxte bevolking.

Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Al sinds 1966 onafhankelijk van Engeland, weet het zich uitstekend op zelfstandige wijze te bedruipen. Hoewel authentiek en zeer Caribisch, is hier sprake van een hoge ontwikkelingsstandaard (31e plaats wereldwijd en nr 1 van de Cariben volgens VN rapport) . Het is dan ook overal veilig en comfortabel en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Dank zij de ligging buiten de ‘hurricane belt’ wordt het eiland gespaard voor verwoestende orkanen. Een Caribisch paradijs dus, met droomstranden aan de Caribische Zee en een spectaculaire ruige kust aan de Atlantische oceaan.

Een mooi binnenland, een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, top restaurants, veel cultuur en goede uitgaansgelegenheden zorgen er voor dat het eiland meer biedt dan zon en zee. Niet voor niets weten ‘the rich and famous’ dit eiland te vinden, top hotels zijn hier goed vertegenwoordigd. Maar ook privé en budget accommodaties zijn van goede kwaliteit. Barbados biedt ‘value for money’!

Zonder nat pak genieten van onderwaterwereld Barbados

Dat het Caribische koraaleiland Barbados een fantastische onderwaterwereld heeft mag bekend zijn, maar dat het per onderzeeër ontdekt kan worden is minder onbekend.Barbados vakantievierders kunnen nu in een echte onderzeeër het onderwaterleven bekijken. Deze onvergetelijke ervaring wordt aangeboden door Atlantis Adventures en is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. De onderzeeër gaat tot een diepte van maar liefst 45 meter en met de extra grote zichtluiken is het boeiende onderwaterleven bij het koraalrif goed te zien. Ook wordt langs een wrak gevaren terwijl de copiloot uitleg geeft over alles wat er te zien is.

Met de VIP card, die gratis te bestellen is op www.barbadosvipcard.com is elke tweede persoon gratis op deze attractie. Meer informatie op www.atlantisadventures.com

Meer informatie over de bestemming en aanbieders op www.visitbarbados.org

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.