Dark Mode On / Off

Beekse Bergen- Safaripark

Safaripark Beekse Bergen.

Ga op ontdekking in Safaripark Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen:
Afrika, gevaarlijk dichtbij!

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een echte safari! Spot ook de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, zebra’s, struisvogels, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door.

In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Beleef een spannend dagje safari met het hele gezin en neem opa en oma ook mee! Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Meer info: www.safaripark.nl

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.