Dark Mode On / Off

Beleef Amsterdam ‘s vanaf het water

Amsterdam | Vanaf het water komen de gevels tot leven.

Geniet ook eens van Amsterdam vanaf het water. Vanaf het water kent het leven minder haast, komen de gevels tot leven en kunt u prachtige foto’s maken. In Amsterdam heb je allerlei mogelijkheden om de stad vanaf het water te verkennen.

Tijdens de één uur durende rondvaart vaar je langs fraaie zeventiende eeuwse koopmanshuizen, elegante bruggen, fraaie kerktorens, woonboten , de zeven bogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven.

Tijdens een architectuurrondvaart maak je kennis met de mooiste en interessantste moderne architectuur die Amsterdam te bieden heeft. Met een dagkaart kun je de boot als openbaar vervoer gebruiken, je stapt op of af bij verschillende attracties en musea in de stad.

Ben je in een romantische bui, geniet dan s’avonds met je partner van een candlelightcruise en vaar onder prachtig verlicht bruggen door. Tijdens de dinercruise laat je je een 3-gangen diner goed smaken.

Wat is er mooier dan op een zomerdag van het water en de stad te genieten!? Bepaal je liever je eigen route, huur dan één van de fluisterbootjes of een waterfiets.

De meeste rederijen zijn te vinden rond het Centraal Station, Rijksmuseum of Leidseplein. Je kunt kiezen voor een kleine salonboot, een rondvaartboot voor grotere gezelschappen of een klassiek zeilschip die je huurt voor speciale gelegenheden. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden door Amsterdam Toerisme & Congres Bureau.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.