Dark Mode On / Off

Berg en Dal – Afrika Museum

Afrika Museum| Een grote collectie Afrikaanse kunst met regelmatig wisselende tentoonstellingen in Berg en Dal.

In Berg en Dal, nabij Nijmegen, vind je het Afrika Museum

Aantrekkelijk museum

Het Afrika Museum biedt een aantrekkelijke combinatie van enerzijds een binnenmuseum met een fraaie collectie en anderzijds een buitenmuseum met een sterk educatief en recreatief karakter. Het Afrika Museum is een levend museum, dat met zijn inspirerende presentaties en speciale activiteiten de bezoekers wil laten kennismaken met de rijkdom van de Afrikaanse culturen.

Bijzondere collectie

Het Afrika Museum bezit ook een bijzonder collectie moderne Afrikaanse kunst en elk jaar organiseert het museum diverse tentoonstellingen. In het binnenmuseum gaat de aandacht vooral uit naar de Afrikaanse mens en naar traditionele en hedendaagse wereldbeelden. Dit wordt zichtbaar gemaakt in een uitgebreide collectie van onder meer maskers, beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen. De tijdelijke exposities zijn gewijd aan speciale thema’s.

Adres
Het Afrika Museum is te vinden aan Postweg 6 Berg en Dal

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen