Dark Mode On / Off

Beste Bed en Breakfast juni 2010 Drenthe

Comfort Logies de Eshof is door ANWB leden verkozen tot Bed & Breakfast van de maand juni 2010.

Bed & Breakfast van de maand juni 2010

Logeren in een authentieke Saksische boerderij uit 1762 in Oud Norg in Drenthe. De boerderij ligt op 100 meter van het centrum, achter de kerk, tussen andere historische boerderijen, brinken met oude eiken en grenzend aan een zandpad naar de es. In werkelijkheid is het precies zo mooi en idyllisch als het klinkt. Comfort Logies de Eshof is door ANWB leden verkozen tot Bed & Breakfast van de maand juni!

Op mooie dagen kunt u ontbijten in de prachtige beschutte tuin met zwembad, sauna en een privterras. U hoort er slechts het geluid van vogels, wandelaars, of een ruiter te paard. Er zijn twee comfortabele gastenverblijven waarin u aangenaam kunt vertoeven. De grote sfeervolle Heerenkamer op de begane grond heeft een authentiek betegelde schouw en een houtkachel. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. De Bovenkamer ligt op de eerste verdieping. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over de tuin. Tijdens uw verblijf kunt u voor een gastenprijs gebruik maken van de luxe buitensauna en van het zwembad. De sauna heeft een relaxruimte met sfeervolle open haard en ligbedden en is verzonken in de tuin. U bent hier even helemaal vrij van alledaagse beslommeringen.

De natuurgebieden rond Norg zijn zeer afwisselend en bieden vele mogelijkheden om te gaan wandelen of fietsen. Tijdens uw fietstochten rijdt u door bossen, heidevelden, langs prachtige brinkdorpen en langs zandverstuivingen, schaapskudden en prehistorische hunebedden. Binnen een straal van 25 km ligt de stad Groningen met diverse musea. Ook bevindt u zich dichtbij de Drentse hoofdstad Assen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website.

  • www.eshofnorg.nl of telefonisch contact opnemen met Annemarie Nijboer
  • 06 21 69 00 92, ook voor reserveringen.
  • Esweg 25, 9331 AP Norg,
  • 06 21 69 00 92
  • info@eshofnorg.nl
  • www.eshofnorg.nl
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen