Dark Mode On / Off

Beste cruiseschip ter wereld

Cruiseschip MS Europa | Veel ruimte en suites met privé-balkon.

Voor het elfde achtereenvolgende jaar is het cruiseschip MS Europa door de belangrijke ‘Berlitz Cruise gids’ uitgeroepen tot beste cruiser ter wereld. Het schip behoort toe aan de Duitse rederij Hapag-Lloyd en kent een ongekende luxe aan boord.

Hoewel op de meeste cruiseschepen een groot aantal binnnenhutten aanwezig zijn kent de MS Europa enkel buitenhutten. De ruimte waar de passagiers gebruik van maken is enorm groot en 80 procent van de suites beschikt tevens over een eigen privé-balkon.

Aan boord zijn vier restaurants voor een diner op sterrenniveau en in de avonduren kan men zich opmaken voor een heerlijke avond uit, in de balzaal. De passagiers ontvangen ieder de nodige persoonlijke aandacht en wie denkt aan boord geen mail te kunnen versturen heeft het mis want elke passagier ontvangt een eigen email-adres zodat men de thuisblijvers op de hoogte kan houden over een geweldige reis op zee.

Bron: AD

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen