Dark Mode On / Off

Betrouwbare informatie over gezondheid en ziekten

Betrouwbare informatie over gezondheid en ziekten

De website www.thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de vereniging van en voor huisartsen.

Mensen zoeken veel informatie op internet over gezondheid en ziekten maar krijgen op die manier lang niet altijd de juiste informatie. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en overzichtelijke informatie en geeft advies over wat men zelf kan doen zo gezond mogelijk te blijven. Wie nog eens wil nalezen wat de specialist of huisarts op zijn spreekuur heeft verteld kan hier nu thuis nog eens nadere informatie over opzoeken.

Van alle onderwerpen wordt een korte samenvatting gegeven. Op eenvoudige wijze zijn antwoorden op te zoeken waar een bepaalde ziekte door komt of hoe deze behandeld moet worden. Is het nodig om kontakt op te nemen met mijn huisarts of hoe met het nu verder? De website geeft op de meest gestelde vragen duidelijke en betrouwbare informatie.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen