Dark Mode On / Off

Bewapenen tegen wespenplaag

een wespenplaag

Wespenplaag | Lokdoosje vangt alleen de koningin.

Een goed middel om de komende zomer geen last van een wespenplaag te ondervinden, wordt volop verkocht aan campings, speeltuinen en horecaondernemers. De voorspelling is dat er de komende maanden weer een flink aantal wespen in aantocht zijn die vooral op terrassen e.d. erg hinderlijk kunnen zijn.

Er zijn lokdoosjes op de markt , met het middel Waspgo, die alleen de koningin vangt. Deze wordt hierdoor niet gedood. Het is ook niet verstandig om deze te doden. Aangeraden wordt om haar op een niet hinderlijke plek weer los te laten omdat wespen goede muggenbestrijders zijn.

De doosjes moeten nu, in het voorjaar worden geplaatst omdat de koningin nu al op zoek is naar een nestplaats.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen