Dark Mode On / Off

Bied mee op gevonden bagage

bieden op bagage

Bieden op niet opgehaalde bagage op Schiphol

Op de luchthaven Schiphol worden ieder jaar meer dan 24.000 voorwerpen gevonden. Hieronder ook een groot aantal koffers. Heel veel bagage die verloren cq vermist is door passagiers wordt niet afgehaald. In de meeste gevallen wordt de vermissing van voorwerpen- en bagage via de reisverzekering opgegeven en daar laat men het dan bij.

Een keer in de drie maanden worden containers gevuld met zes, zeven of acht koffers en tassen per container op de veiling verkocht. De inhoud van de bagage is niet bekend. Vliegveld Schiphol is meer dan een luchthaven  

Ongezien een bod uitbrengen op gevonden bagage

Er kan door belangstellenden “ongezien” een bod op een container worden uitgebracht. Wat je krijgt voor jouw bod is dus een verrassing. De inhoud kan zowel tegenvallen maar ook is het mogelijk dat in een koffer een telefoon, ipod, sieraden of geld wordt aangetroffen. In dat geval heb je geluk gehad. Veel bieders op de bagage verkopen de inhoud weer op rommelmarkten. Lijkt het je ook leuk om eens een gokje te wagen? Kijk dan eens op de website van Veilinghuis De Eland in Diemen. (www.deeland.nl)

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.