Dark Mode On / Off

Bierproeverij of Stadswandeling i.s.m. Leiden City Events

Leiden | Wijn- en bierproeverijen

Bas Koster, expert op het gebied van speciaal bieren, heeft in samenwerking met Leiden City Events een nieuw arrangement ontwikkeld. ‘In Leiden zijn er diverse wijnproeverijen te boeken, maar Leiden City Events kreeg steeds vaker aanvragen voor een bierproeverij. Daar moesten wij iets mee doen’, aldus Koster.

Koster, een van de gidsen van Leiden City Events, bedacht het concept en rolde dit uit in zijn stad Leiden. De bierproeverij is te boeken op elke willekeurige locatie.

Tijdens zijn carrière heeft Bas diverse wijn- en biercertificaten behaald. Door zijn inzet en betrokkenheid met de bierproducten heeft hij regelmatig zitting genomen in jury’s van Nationale Biertapwedstrijden, waar vakkennis vereist is. Bier heeft zijn passie en wil deze graag delen met de Leidse bezoeker..

Kijk voor meer informatie over de bierproeverij, stadswandelingen en andere arrangementen op: www.leidencityevents.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.