Dark Mode On / Off

Boodschappen laten bezorgen

Mensen maken steeds vaker gebruik van thuisbezorg service.

Volgens het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) zijn er steeds meer supermarkten die inspringen op de wens van de klant, om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Voor 2007 verwacht men een groei van 25% en daarmee zou de thuisbezorgomzet stijgen naar 400 miljoen euro.

Doordat de mensen het druk hebben en meer te besteden hebben, maken ze steeds vaker gebruik van de thuisbezorgservice. Bij Albert Heyn hebben ze veel vaste klanten die nmaal per week voor een flink bedrag thuis laten bezorgen. Een kwart van de bezorgde producten zijn versproducten.

Het laten bezorgen door Albert kost tussen de vijf en negen euro. Ook 240 van de 320 Sparwinkels hebben tegenwoordig een thuisbezorgservice.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.