Dark Mode On / Off

Buienradar – Hoe wordt het weer vandaag?

Buienradar | Stormachtige groei voorspelt zonnige toekomst.

De website Buienradar.nl  heeft niet te klagen over het aantal bezoekers. Het weer zorgt er voor dat dagelijks honderdduizenden mensen eerst een kijkje nemen op de website, wat de weersgegevens zijn op dat moment. Afhankelijk van de eventueel op komst zijnde regen (of zon) kan men zijn dag gaan indelen.

Buienradar hoort inmiddels bij de top van de meest bekeken websites in ons land. In de maand juni 2011 had de website maar liefst 7,3 miljoen unieke bezoekers waarmee men de site Hyves achter zich liet. Ook het weerbericht op Weeronline wordt veelvuldig geraadpleegd.

De meest bekeken pagina’s van Buienradar zijn de voorpagina en het weer voor de komende drie uur. Ook het weer per plaats en het gepubliceerde weerbericht trekt veel bezoekers. Buienradar behoort sinds april 2011 toe aan de zender RTL en is gevestigd in één van de kantoren op het Mediapark in Hilversum. Voor de iPad, iPhone en de Android-telefoons zijn apps ontworpen. De opmars van Buienradar lijkt niet meer te stuiten.

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.