Dark Mode On / Off

Camper van het Jaar 2011

Op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010 in Utrecht is de uitslag bekendgemaakt van de verkiezing Camper van het Jaar 2011. De titel ‘Camper van het jaar 2011’ gaat naar LMC Explorer I 698 GJuryrapport
De LMC Explorer I 698 G verdient de titel ‘Camper van het Jaar’ vanwege de ruime toepassing van innoverende gewichtsbesparende ideeën en gebruik van nieuwe materialen. Die gewichtsbesparing maakt deze reusachtige rollende vakantiewoning toch geschikt voor rijbewijs ‘B’. Het gaat te ver om alle winst en nieuwe toepassingen te noemen.

Gewichtsbesparende combinaties van meubeldelen, toepassing van innovatief ontworpen lichtgewicht (meubel)plaat en uitwisseling van traditionele constructies voor nieuwe ideeën zijn echter de belangrijkste.

Kilo’s vliegen er bovendien af door minder gebruik van hout in de wanden, modern geproduceerde kunststofdelen en veel gebruik van aluminium, zelfs onzichtbaar in het interieur. Binnen geven de uniek comfortabele opgang naar het hoge bed en de flexibele keukenindelingen genaamd Duoflex en Triflex het laatste zetje naar het hoogste schavot.

Voor meer informatie over de LMC Explorer; LMC Campers en Caravans, (053) 573 74 35 of www.lmc-caravan.com.In 2010 ging de titel naar de: Chausson Welcome Sweet

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen