Dark Mode On / Off

Camping van het Jaar 2014

Titel ‘Beste gezinscamping’ voor Sprookjescamping de Vechtstreek

De familievriendelijke Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze heeft de titel “Beste gezinscamping” in de wacht gesleept. Deze erkenning is hen door de ANWB toegekend. De eigenaren van de Sprookjescamping, de familie van der Veen werden door de Duitse ADAC tezamen met de ANWB, ook al op Europees niveau gewaardeerd met de titel “Best Camping 2014”.

De familie is ook eigenaar van de Belgische camping Petite Suisse. En ook deze camping kreeg een beloning namens het televisieprogramma Campinglife. In de top-20 georganiseerd door Campinglife behaalde Petit Suisse de eerste plaats.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen