Dark Mode On / Off

Camping van het Jaar 2018

Bekendmaking van winnende Campings van het Jaar 2018

Tijdens de Vakantiebeurs 2018 zijn door een jury die bestond uit specialisten van de ANWB en kampeerders de winnende Campings van het Jaar 2018 bekend gemaakt.

In de eerste categorie werd de Beste ANWB-sterren camping, “Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage” in Frankrijk. Deze ruime camping in het duingebied biedt de vakantieganger een heerlijke vakantie. De drie zwembaden (waaronder een lagune zwembad) bevinden zich op het terrein alsmede een Grieks-Romeins wellness-centrum voor gasten boven de 16 jaar. Wie de voorkeur geeft aan privé-sanitair kan dit huren in het sanitairgebouw. Via de duinen komt men op het brede zandstrand waar men ook terecht kan voor een drankje of iets lekkers.

In de tweede categorie: de Mooiste camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar, werd tot winnaar gekozen “Camping De Paal” in de Brabantse Kempen. Buiten het hoogseizoen een mooie plek voor sportieve kampeerders die op zoek zijn naar rust. De camping is voor een groot gedeelte autovrij. De camping biedt ruime staanplaatsen gesitueerd aan straatjes of op een veld in het bos. Er zijn voldoende speeltoestellen, een speeltuin, een indoor waterspeeltuin. Kinderen kunnen meedoen aan één van de vele activiteiten die worden georganiseerd w.o. het “meeleef-meespeelkindertheater, levend stratego, kanovaren, boogschieten of een vossenjacht.

In de derde categorie werd de, Camping met mooiste huuraccommodaties verkozen: “Camping Resort Sangulí Salou”. De accommodaties zijn gebouwd in Polinesische stijl, Afrikaans, Caribisch en Mediterraans. De gasten kunnen zich vermaken in één van de vijf zwembadcomplexen met ondermeer een waterval en jacuzzi. Het resort beschikt over veel voorzieningen zoals restaurant, supermarkt en speel- en sportvelden. De boulevard van Salou ligt vlakbij om even heerlijk over heen te slenteren.

Bron: ANWB

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen