Dark Mode On / Off

Carry Slee – Dat heb ik weer!

Carry Slee - Dat heb ik weer!

Carry Slee | Het 1e deel in de serie “Dat heb ik weer!”

Britt is van plan nog lang niet verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Dan blijkt Dave haar ook leuk te vinden, en wordt het pas echt een ramp. Als Noah erachter komt dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Britt komt er helemaal alleen voor te staan. Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt heel goed mee op kan schieten. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok?

Dat heb ik weer! Een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt is het eerste deel van een nieuwe, interactieve 10+ serie van Carry Slee. Dat heb ik weer! gaat over actuele en herkenbare onderwerpen, zoals vriendschap, verliefdheid, pesten en jaloezie.

Elk hoofdstuk sluit af met een Dat heb ik weer!-testje, zodat lezers antwoord kunnen geven op de vraag hoe ze zélf met de kleine en grote dilemma’s uit het verhaal om zouden gaan. Mede door de frisse illustraties worden serieuze thema’s waar Slee’s boeken bekend om staan, afgewisseld met de nodige humor. Dat heb ik weer! bevat buiten het boek ook een zeer uitgebreide website met onder andere de mogelijkheid voor lezers om te reageren op de problemen in het boek en om de testjes uit het boek in te vullen.

Uitg. Carry Slee

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen