Dark Mode On / Off

Consument kiest voor vroegboekkorting

Vroeg boeken van een vakantie | Vroegboekkorting en de grotere keus trekken vakantieganger over de streep

Hoewel veel vakantiegangers er nog altijd vanuit gaan dat een lastminute boeking een behoorlijk voordeel oplevert blijkt toch, dat steeds meer en meer wordt gekozen om de vakantie vroeg te boeken. De consument weet dat wanneer men vroeg boekt, de keuze groter is dan bij een lastminute en men profiteert tegenwoordig ook steeds meer van de aangeboden vroegboekkorting.

Vroegboekkorting biedt voordelen

De vroegboekkorting en het grote aanbod waaruit de consument kan kiezen bij het op tijd boeken van een vakantie merkt men bij vrijwel alle touroperators. Enkele jaren geleden was nog 40 procent van de boekingen een lastminute boeking terwijl nu nog ongeveer 20 procent een lastminuteboeking wil. Het aantal boekingen waarop een vroegboekkorting gegeven wordt is inmiddels gestegen tot 25 procent.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen