Dark Mode On / Off

De 40-plus vrouw

De 40-plus vrouw

Als je goed omgaat met je leeftijd heb je steeds nieuwe kansen.

Je bent de veertig gepasseerd, de vijftig of de zestig?

Als je goed omgaat met je leeftijd heb je steeds nieuwe kansen. Een kwestie van lef, als oudere vrouw hoef je niet zo bescheiden te doen. Ouder worden gaat vanzelf, gracieus ouder worden vergt aandacht.

Als je echt niet dikker wilt worden weiger dan werkelijk ieder koekje en hapje en hou dat vol. Lukt dat niet geen nood een voller gezicht heeft minder rimpels.

Pas je kleding aan bij je leeftijd, korte rokken en jassen met sexy applicaties kunnen echt niet.

Kijk niet op tegen mannen. Je kunt de leesbril vermijden door het lettertype op computer en mobiele telefoon groter te zetten.

Verzorg je huid altijd, ook als je haast hebt. Ga nooit zonder make-up de deur uit.

Anti-rimpel crèmes werken niet, het enige belangrijke dat in een dagcrème moet zitten is een beschermingsfilter tegen de zon.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.