Dark Mode On / Off

De Kleine Wolf in Ommen, Camping van het Jaar 2020

Camping de Kleine Wolf in Ommen heeft volop mogelijkheden voor jong en oud! In 2020 werd De Kleine Wolf uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar. Deze gezellige 5-sterren camping ligt in het Vechtdal tussen de steden Ommen en Hardenberg. Vanaf de camping zijn mooie fiets- en wandelroutes uitgezet zodat de omgeving gemakkelijk te voet of per fiets te verkennen valt. Geen eigen fiets mee? Op de camping zijn fietsen te huur! Geniet van het diverse landschap die het Vechtdal te bieden heeft. Zoals indrukwekkende zandverstuivingen, heide met de mooiste kleuren, prachtige bossen en natuurlijk rivier de Vecht.

Het animatieteam van De Kleine Wolf biedt het gehele seizoen dagelijks vermaak waarbij aan iedereen wordt gedacht. Van theatershows met Bob & Babet tot dreumesdansen voor de allerkleinsten en van spooktochten en vuurwerkshows tot disco-avonden voor de oudere jeugd. Maar ook voor volwassenen zijn er activiteiten, zoals bingo en gezellige pleinfeesten met liveoptredens van artiesten. Sportievelingen kunnen deelnemen aan de color-run over de camping of aanmelden voor hardloopactiviteiten en mountainbiketochten door de bossen van het Overijsselse Vechtdal.

Daarnaast biedt De Kleine Wolf een breed aantal faciliteiten, waar het ook met slecht weer heerlijk vertoeven is. Zoals een indoor speelparadijs, gerenoveerd binnen- en buiten zwembad, een a la carte restaurant, een zwemvijver en nog veel meer. Kortom op de Kleine Wolf is het groots genieten!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.