Dark Mode On / Off

De Koeksebelt Ommen | Camping van het Jaar 2015

De Koeksebelt Ommen “Camping van het Jaar 2015” dankzij boomhutten

Camping De Koeksebelt in Ommen mag sinds 14 januari 2015 de titel ‘Camping met de mooiste huuraccommodaties’ dragen.

Daarmee is De Koeksebelt een van de twee Nederlandse campings van het jaar. De andere onderscheiding in ons land ging naar Camping Beerze Buiten, op een steenworp afstand van de Koeksebelt. Die won in de categorie ‘Beste gezinscamping’ De winnaars werden bekend gemaakt op het ANWB Camping Gala in Utrecht.

Bij de verkiezing van de camping van het jaar brachten 15.000 kampeerders hun stem uit. De overige twee prijzen gingen naar kampeerterreinen in het buitenland.

Uitzicht

De stemmers waren zeer gecharmeerd van de boomhutten langs de Vecht die op het terrein van de Ommer camping staan. Ze bevinden zich op een hoogte van vier meter en bieden uitzicht op het water en het stadje Ommen.

In elk van de vier categoriën konden mensen kiezen uit tien genomineerden uit binnen- en buitenland. Het gaat om campings met de beste huuraccommodaties, charmecampings, gezinscampings (met kinderen tot 12 jaar) en gezinscampings (met tieners). De ANWB droeg de genomineerden aan.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen