Dark Mode On / Off

De Koi, een echt huisdier

de koi als huisdier

Koi wordt door veel eigenaren gezien als huisdier.

Hoewel de meeste mensen een hond of poes als huisdier houden zijn er toch altijd nog zon 100.000 Koi’s in Nederland die de 1,2 miljoen vijvers bewonen. Ze zijn dan weliswaar niet zo aaibaar maar de meeste eigenaren van Koi’s beschouwen ze echt als een huisdier.

De Koi, of ook wel genoemd Nishikigoi of gekleurde karper, geven veel voldoening en vereisen niet zo veel zorg. Je kunt zonodig rustig een dagje weg gaan. Een Koi kan wel tot n meter groot worden en de kleurenpracht is overweldigend.

Voor veel mensen is een Koi in de vijver een dierbaar sieraad.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.