Dark Mode On / Off

Doe online aangifte bij oplichting op Marktplaats

Marktplaats | Ook criminelen maken er gebruik van.

De website Marktplaats is erg populair bij iedereen die iets te verkopen heeft of op zoek is naar een koopje. Echter, de site wordt ook veelvuldig gebruikt door criminelen. Na het bieden en kopen van electronica, speelgoed, kleding of schoenen komt het vaak voor dat de koper nadat hij eerst een betaling heeft gedaan, niets ontvangt.

Marktplaats werkt nu samen met het landelijke Meldpunt Internetoplichting van de politie om actieve oplichters op te sporen. Consumenten die zijn opgelicht op de verkoop- en koopsite van Marktplaats worden opgeroepen om hiervan online aangifte te doen op de website: www.mijnpolitie.nl

Tot op heden zijn er erg veel meldingen binnen gekomen van mensen die zijn opgelicht via Marktplaats.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen