Dark Mode On / Off

Drunense Fietsvierdaagse met schitterende routes

Drunense Fietsvierdaagse

Drunense Fietsvierdaagse | Vier dagen fietsplezier met dagelijks wisselende en schitterende routes, verschillende activiteiten onderweg.

Activiteiten

Het gaat bij de Drunense Fietsvierdaagse niet alleen om fietsen. Gezelligheid is misschien wel belangrijker. Vandaar dat er elke dag wel wat gratis extra’s zijn voor de deelnemers zoals live muziek, een excursie of traktatie.

Routes

De elk jaar wisselende routes van de Drunense Fietsvierdaagse doen elke dag een ander deel van Midden-Brabant aan en laten de fietser kennismaken met het vele moois in deze streek. Bijvoorbeeld natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, karakteristieke stadjes en gemoedelijke Brabantse dorpen. Jong en oud beleeft veel plezier aan de dagelijkse routes van 35, 55 of 75 kilometer, die allemaal volledig uitgepijld zijn. Daarnaast is er elke dag een excursiemogelijkheid in de route opgenomen. Iedereen kan aan de Fietsvierdaagse meedoen en zo al fietsende de omgeving van Midden-Brabant leren kennen.

Drunense Fietsvierdaagse

Het is voor veel fietsliefhebbers vaste prik op hun agenda en inmiddels uitgegroeid tot een prachtig fietsevenement. Alle informatie over het evenement, overnachtingen, inschrijven, deelname en de organiserende vereniging is te vinden op de speciale website  Klik Hier of via het telefoonnummer 06-22655030

Aanbevolen artikelen