Dark Mode On / Off

(Duik) Toeristen blijven nog weg uit Egypte

Ondanks dat het de laatste maanden toch alweer relatief rustig is geworden in Egypte, ziet het land toch nog steeds dat veel toeristen een beetje huiverig zijn om een vakantie te boeken naar dit prachtige land.

Duiken en snorkelen in Egypte

Egypte had altijd een grote aantrekkingskracht op mensen die willen gaan duiken. Het aantal toeristen die hiervoor altijd naar Egypte afreisden is nog steeds niet op het oude peil terug. De onrust tegen de regering, die eerder in het land heeft plaatsgevonden en het feit dat ook enkele duikers door haaien zijn aangevallen, brengt mensen aan het twijfelen om een vakantie te boeken.

Uitstekende duikvoorzieningen

Egypte staat bekend om zijn uitstekende voorzieningen voor duikers. Vooral in het voorseizoen van maart tot en met mei, werd het land altijd door duizenden toeristen bezocht. Velen van hen beoefenen de duiksport maar ook veel toeristen genieten van het snorkelen langs de kust. De aanbieders van reizen naar Egypte hopen dat het aantal boekingen voor een vakantie naar Egypte zich in het naseizoen zal gaan herstellen.

Bron: duikvakanties.net/blog/onderzoek-duiktoerisme-egypte

Aanbevolen artikelen