Dark Mode On / Off

Duitse wegenwacht waarschuwt voor oplichters

duitse wegenwacht waarschuwt voor oplichters

Wegenwacht Duitsland adviseert automobilisten alert te zijn voor oplichters.

De Duitse wegenwacht organisatie ADAC heeft een waarschuwing afgegeven aan automobilisten die hulp nodig hebben van de wegenwacht. Automobilisten die met pech langs de snelweg komen te staan kunnen het doelwit worden van oplichters. Zij doen zich voor als medewerker van de ADAC maar voldoen niet aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

De ADAC raadt automobilisten aan om goed op te letten of de hulpverlener wel het officiële ADAC-logo draagt. Men loopt anders het risico dat men ‘na reparatie’ een forse rekening krijgt gepresenteerd. De ADAC adviseert om in een dergelijk geval de rekening niet te betalen.

Tot op heden zijn automobilisten slachtoffer geworden van oplichting op de snelweg A7.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.