Dark Mode On / Off

Een gastvrij welkom in Turkije

Turkije | Een zeer gastvrij vakantieland

Turkije | Een zeer gastvrij vakantieland

Het vakantieplatform Zoover heeft een onderzoek gehouden waaraan deelgenomen is door duizenden Nederlanders. Het onderzoek richtte zich op Turkije als vakantieland. Eén op de drie Nederlanders geeft een bijzonder positief oordeel over Turkije. Ongeveer 600.000 Nederlanders brengen jaarlijks hun vakantie door in dit, volgens hen meest gastvrije land.

De gastvrijheid die vakantiegangers ondervinden komt volgens de ondervraagden ook voort uit de hele hechte familieband die de Turkse bevolking kenmerkt. Zodra iemand hulp nodig heeft kan men zeker rekenen op de eigen familie.

Turkije is erg gebaat bij een opkomende toeristenbranche. Dit is een grote stimulatie voor de werkgelegenheid. De Turkse overheid is een onderzoek gestart hoe de dienstverlening nog meer verbeterd kan worden.

Uit de vele positieve reacties die de ondervraagden gaven over Turkije blijkt eens en te meer dat Turkije als vakantieland een zeer geliefde bestemming is.

Bron: ToerismeNieuws 12/2009

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen