Dark Mode On / Off

Een leuke job als vrijwilliger

ehbo vrijwilliger

Vrijwilligerswerk biedt volop mogelijkheden

Een flink aantal vrouwen is enkele uren per week als vrijwilliger aan het werk als gastvrouw in een ziekenhuis. Voor patiënten en voor nieuwe patiënten die worden opgenomen verzorgen zij de informatie. Ze wijzen mensen de weg en patiënten die geen of nauwelijks bezoek krijgen wordt een ommetje mee gemaakt in het ziekenhuis.

Gastvrijheid is voor de vrijwilliger het uitgangspunt. Veel patiënten raken nogal eens de weg kwijt in de grote ziekenhuizen en veel vragen gaan dan ook over de bewegwijzering.

Misschien is een paar uur in de week als gastvrouw werken ook iets voor jou? Informeer eens in het nabij gelegen ziekenhuis en wie weet heb je binnenkort een leuke en vooral dankbare job.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.