Dark Mode On / Off

Eenvoudige manier om onkruid te verwijderen

Onkruid zonder veel moeite te verwijderen met sterke bezem

Volgens een test gedaan door leden van het Telegraaf Testteam is het verwijderen van onkruid, zonder veel extra moeite, heel gemakkelijk te doen met de SuperBrush onkruidbezem. Het verwijderen van onkruid met deze sterke bezem met lange steel werd door bijna alle panelleden als zeer positief beoordeeld.

Volgens enkele leden is de bezem zo handig dat je er in de winter ook zeker plat-gereden sneeuw mee kunt verwijderen. Overigens oordeelde men ook enthousiast over nog twee producten, de SuperBrush onkruidbezem Plus en de vlonder- en tegelborstel. Binnen een paar uur is een terras van ongeveer 20 m2 geheel onkruidvrij zonder dat het veel moeite heeft gekost. Gebruik de bezems en borstel overigens niet op mooie gladde tegels en hout, maar met name op klinkers en betontegels. Op de website van de fabrikant www.sb-int.nl is meer informatie te vinden.

Bron: de Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.